cs.16 w7/w8 açılmama sorunu çözümü

rklm

26 Mart 2016 Cumartesi

windows 8 cs1.6 bot sorununa çözüm

         Windows 8 Counter Strike 1.6 Bot Sorununa Çözüm



Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen Counter Strike hala severek oynadığım bir oyundur.Bir çok kişide Counter Strike oynamaya devam ediyor.Bizde bir nostalji yapalım dedik ve oyunu kurduk.Ama beklemediğimiz bir sorunla karşılaştık.Counter Strike 1.6 oyununda bir türlü botları getirmedik.İnternet'de o kadar aramama rağmen bu sorunun tam çözümünü kimse belirtmemiş.İş başa düştü ve sorunu kendim çözdüm.Kesinlikle Windows 8 ya da Windows 8.1'den kaynaklanan bir sorun değildir.Sizde bu yazıyı okuyorsanız, dediklerimi yaparak bot sorununu kesin olarak çözebilirsiniz.

Öncelikle Counter Strike 1.6 Bot paketini buradan indirin.Paketin Türkçe dil desteği de bulunuyor.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Kurulum adımları çok basittir.İleri diyerek devam edin.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Bu adımda Türkçe dil desteğini seçmelisiniz.Seçmezseniz de pek sorun olmayacaktır.Ama Türkçe olsa daha iyi olur tabi ki.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Kuruluma devam etmek için sözleşmeyi kabul edin.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Burada kurulum dizini "C:\Program Files\Valve" olarak gözüküyor.Aslında "C:\Program Files (x86)\valve" olması gerekiyor.Ama öylede bazen sorun çıkabiliyor.Karışıklık olmaması için biz manuel olarak dosyaları dağıtalım.Çünkü sorun sadece kurulum dizini değil.O yüzden burada kurulum dizinini masaüstü yapın ve dosyaları oraya çıkartın.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Botların yüklenmemesinin sebebi kurulum sırasında dosyaların valve içine dağıtılmamasıdır.Bunları biz kolay bir şekilde dağıtacağız.Bot paketinin çıkarttığınız masaüstü klasörüne gidin ve içindeki her şeyi kopyalayın.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Kopyaladığınız dosyaların hepsini "C:\Program Files (x86)\valve" klasörünün içine yapıştırın.Hedefteki dosyaları değiştir diyerek dosyaların üzerine bot paketi dosyalarının dağılmasını sağlayın.Bunu geçerli tüm işlemlere yapı işaretlerseniz daha hızlı olur.
Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Oyuna girip yeni oyun dediğinizde yukarıdaki gibi "CPU Player Options" gelirse işlem tamamdır.Buradan bot ayarlarını yapabilirsiniz.Ayrıca oyuna girip "H" tuşuna basarak bot ayarlarını oyun içinde de yapabilirsiniz.Yinede sorun yaşarsanız yorum olarak sorununuzu detaylı yazarsanız size yardımcı olabilirim.Windows 8.1 x64 üzerinde denenmiştir.Windows 8 ve 8.1'de aynı şekilde sorunu çözebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder